Ultima setmana ja d’entrenaments de l’Andreu per la costa brava xtrem running.

Aquesta setmana he sumat 50 kms, el diumenge vaig participar a la tercera edició del triatló de blanes. Al final de triatló res, degut a la climatologia adversa i a la temperatura de l’aigua es va reduir a una cursa a peu de deu quilòmetres. Als últims entrenaments m’he trobat amb bones sensacions per afrontar la carrera.

L’xtreme costra brava se celebra els dies 10, 11 i 12 de maig i consta de tres etapes:

– la primera de 25 quilòmetres va des de blanes a tossa de mar, aquesta tot hi ser l’etapa amb menys quilometratge serà la més perillosa i difícil deguda al gran desnivell (1500m) que hi ha.
– La segona de 55 quilòmetres sant Feliu de Guíxols a Torroella de Montgrí, etapa bastant planera amb els últims quilòmetres d’intensa pujada.
– La tercera de 55 quilòmetres de Roses a Portbou, etapa passant per les mítiques runes d’Empúries.

L’estratègia de la carrera serà mantenir ritme constant de 6 minuts el quilòmetre a poc que pugui. A la motxilla hi carregaré 2 litres d’aigua, 500 kcal en menjar, mitjons de recanvi i alguna aspirina per calmar el dolor muscular. Quan finalitzi cada etapa tindrem servei de massatgista, importantíssim per recuperar músculs de cara la següent etapa. També importantíssim és sortir a trotar al cap d’unes 5 h d’haver acabat la cursa per recuperar més ràpid. El més important, però, serà disfrutar de cada quilòmetre i tenir molt de cap per tal d’acabar un cursa tan llarga.

Related Posts