*L’EQUIP

Josefa González
Investigadora Ramón i Cajal

País de naixement: Espanya
Universitats i països on has estudiat/fet recerca: Universitat Autònoma de Barcelona (Espanya), University of Cambridge (Anglaterra), Stanford University (Estats Units), Institut de Biologia Evolutiva (Espanya)
Que t’agrada de la teva feina?
Sempre estàs aprenent i descobrint coses noves.
La ciència és molt dinàmica, els resultats que vas obtenint t’obliguen a plantejar-te noves preguntes i nous experiments per tal de contestar aquestes preguntes.
I quan no ets al laboratori, què t’agrada fer?
Anar a concerts, llegir, viatjar, veure “The Big Bang Theory”

 

Philipp Messer
Investigador Postdoctoral

País de naixement: Alemanya
Universitats i països on has estudiat/ fet recerca: University of Cologne (Alemanya), Max-Planck-Institute for Molecular Genetics, (Alemanya), Stanford University, (Estats Units)
Que t’agrada de la teva feina?
 Sempre he estat fascinat per com la increïble complexitat del món que ens envolta pot sorgir de les lleis elementals de la naturalesa més aviat simples. L’evolució és un exemple perfecte d’això, on el procés relativament senzill de la selecció natural pot donar lloc a l’enorme varietat i complexitat de la vida a la terra. La possibilitat de participar activament en descobrir dels mecanismes subjacents a aquest procés és molt atractiu per a mi. Més important encara, la ciència em permet treballar en els problemes que m’interessen, el que clarament no és sempre el cas en moltes altres professions.
I quan no ets al laboratori, què t’agrada fer?
 Quan no estic al laboratori,  es molt probable que em trobis en algun lloc a l’aire lliure, preferentment a les muntanyes. A l’hivern, això sovint implica esquí de muntanya a Lake Tahoe. A l’estiu, m’agrada anar a acampar a indrets remots de Califòrnia. També intento fer almenys un road-trip a l’any, amb amics o amb la família, ja he estat a llocs tan interessants com l’Argentina i el Canadà.

 

Anna-Sophie Fiston-Lavier
I
nvestigadora Postdoctoral

País de naixement: França
Universitats i països on has estudiat/ fet recerca: Pierre and Marie Curie University a Paris (França) i Stanford University
, California (Estats Units
)
Que t’agrada de la teva feina?

 els reptes, aprendre coses noves tots els dies, I sentir-me conectada amb tot el que m’envolta
I quan no ets al laboratori, què t’agrada fer?
 ballar, escalar i gaudir del temps de lleure amb la meva familia i amics

 

Talia Karasov
Investigadora predoctoral

País de naixement: Estats Units
Universitats i països on has estudiat/ fet recerca:
Stanford University i University of Chicago als Estats Units
Que t’agrada de la teva feina?

 el que m’entusiasma de la investigació en Biologia es el gran nombre de preguntes fascinants relacionades amb com funcionen i com sobreviuen els organisms. Aquestes preguntes moltes vegades abasten disciplines tan diferents que sempre sento que hi ha coses noves i importants per descobrir.
I quan no ets al laboratori, què t’agrada fer?

quan no estic al laboratori m’agrada fer activitats a l’aire lliure. M’encanta caminar a la natura, escalar en roca, acampar i portar el meu gos a explorar llocs nous.