(Re)volució: Conquereix amb nosaltres les noves fronteres del coneixement

Cicle de xerrades de divulgació científica dirigides a un públic general per tal d’apropar els últims estudis del camp de la Biologia Evolutiva a la societat.

Investigadors de l’Institut de Biologia Evolutiva reconeguts a nivell nacional i internacional ens parlaran de temàtiques tan diverses com la predicció del comportament de sistemes biològics, la diversitat de les papallones i la informació que aquestes ens aporten del canvi climàtic, l’origen de la multicel·lularitat, el paper dels gens en les nostres decisions o el passat de l’espècie humana a través del genoma. Serà una oportunitat única per als assistents ja que, a més a més d’adquirir coneixements sobre investigació de frontera en biologia, podran veure de prop una de les institucions científiques més importants d’Europa: el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona.

Xerrades adreçades a:

Gent interessada en disciplines tan diverses com la biologia, la filosofia, la psicologia i l’economia entre d’altres. A persones curioses i observadores que els agradi anticipar-se als esdeveniments i alhora conèixer el passat i l’origen de la nostra espècie. A aquelles persones que es preguntin com sorgeix una nova espècie, o fins i tot un nou regne, i com dins d’aquests hi ha tanta diversitat. També va dirigida a aquelles persones que es preguntin fins a quin punt les nostres decisions vénen determinades pels nostres gens.

Més informació i formulari d’inscripció:
https://fronteresdelconeixement.cat/

Related Posts