La ciència al teu món al Campus Gutenberg

La ciència al teu món al Campus Gutenberg

Els passats dies 16 i 17 de Setembre La ciència al teu món va participar al Campus Gutenberg, organitzat per l’Observatori de la Comunicació Científica de la Universitat Pompeu Fabra (OCC-UPF)

Al llarg de dues jornades, periodistes, científics, docents i professionals, així com d’altres persones interessades en la divulgació i difusió de la ciència van participar en tota una sèrie d’activitats que tenien com a finalitat establir contactes i donar a conèixer la situació actual i les iniciatives que s’estan desenvolupant dins d’aquest àmbit.

Aquesta va ser la tercera edició del Campus Gutenberg, que va tenir lloc al Campus de la Comunicació del Poblenou de la UPF,  i que va comptar amb més de 300 persones inscrites. Els debats van gaudir d’una gran assistència i, a més, es van retransmetre en streaming a la web. La resta del temps el públic es va haver de dividir entre els tallers, microdiàlegs, jocs i laboratoris d’idees que es van dur a terme simultàniament.

Concretament, La ciència al teu món, representada pel Roberto Torres i en Néstor Santiago, va protagonitzar un dels microdiàlegs. L’objectiu d’aquesta activitat és presentar eines o projectes de comunicació per explicar les idees, experiències, èxits i dificultats trobades a l’hora de desenvolupar aquestes empreses. Més enllà, també es tracta de donar suport a la gent interessada a engegar noves iniciatives i, a la vegada, ajudar a crear col·laboracions entre professionals.

Redacció: Nestor Santiago

 

Related Posts