Coneixent la bellesa, riquesa i importància de les Àrees Marines Protegides (AMPs) de Balears.

Coneixent la bellesa, riquesa i importància de les Àrees Marines Protegides (AMPs) de Balears.

L’exposició interactiva AMPs Care, té com a principal objectiu conscienciar i crear un vincle positiu entre les AMPs de les Balears, i els ciutadans que les habiten o visiten. Per això, hem dissenyat i produit una estació interactiva itinerant d’aprenentatge vivencial, amb diferents activitats de conscienciació per a totes les edats. Un espai en el qual, a través de la manipulació i experimentació, el públic descobrirà i aprendrà a apreciar per si mateix les característiques, virtuts i avantatges de les AMPs creant un sentiment d’orgull que faciliti la conservació de les mateixes.

El format es de exposició de auto guiada de material gràfic informatiu en català, castellà i anglès, i activitats, tallers i xerrades dinamitzades per investigadors/es, experts dedicats a l’estudi, conservació, protecció de les AMPs, i la promoció de la seva importància.

Organitza: L’Associació de Divulgació Científica “La Ciència Al Teu Món” (LCATM) amb la col·.laboració de SOS Posidonia Menorca, i el suport de la Fundació Marilles.

Direcció, disseny i producció: Roberto Torres, La Ciència Al Teu Món
Contingut científic: Natalia Petit, SOS Posidonia Menorca

Responsable del projecte: Roberto Torres (LCATM); rtorres@fruitfly.eu. Tel: +34 691534980

Imatges de la instal·lació a la Plaça dels Pin en Ciutadella del 20 al 31 de juliol de 2019

Descàrrega de metarials