Qui som

Encara hi ets a temps…
Només si et preguntes el perquè de les coses, entens el seu funcionament i saps com afecten el teu món, tindràs la capacitat d’adaptar-te i sobreviure a qualsevol situació, en qualsevol lloc i a tots els nivells.

En aquest portal de divulgació descobriràs com t’envolta la ciència i és part del teu dia a dia. Entendràs què és el famós ADN, tan esmentat a la televisió i al cine, i parlarem dels mutants, personatges molt freqüents als còmics. També descobriràs com s’adapten els éssers vius, incloent-hi l’home, a nous ambients.

La Ciència Al Teu Món
A més d’apropar la ciència a la societat, LCATM té també com a objectius transmetre els valors de raonament, perspectiva oberta, tolerància i respecte per l’evidència, i donar una visió realista de la ciència i els científics, trencant amb els estereotips erronis que allunyen a la ciència de la societat.

La innovadora estratègia de comunicació de LCATM, posiciona la ciència com a resposta a les inquietuds que tenen els joves. Per a això, utilitzem els punts en comú entre aquestes inquietuds i els principis bàsics de la ciència: descobrir, innovar, desafiar, independència. Contribuint a la percepció de la ciència per part de la societat, com a eina de progrés en la construcció de d’una societat competitiva i amb visió de futur.

Una altra característica distintiva de LCATM és que el seu públic no és tan sols l’objectiu del projecte de divulgació sinó també el protagonista i el promotor del mateix.

Amb el suport de:

         

Col·laboren: