El desafiament de l’Andreu

El desafiament de l’Andreu

LCATM acompanya a l’Andreu Fabregat Rossell en la seva preparació per a la cursa Costa Brava xtreme running. Segueix-nos i assabenta’t de la importància de la ciència en l’esport.   

Em dic Andreu Fabregat Rossell i sóc investigador pre doctoral del laboratori d’anti-dopatge de Barcelona (IMIM). A part de tot això, en el meu temps lliure em preparo per fer proves de llarga distància tals com travessies de muntanya de més de 80 kms, triatlons, travessies nedant, etc..
Com podeu observar combino les meves dues passions, la ciència i l’esport seguint el tant famós lema “Mens sana in corpore sano”.  Amb el propòsit de fer la ciència més propera per a tothom, vull unir una cosa tan quotidiana com fer esport amb quelcom que aparentment sembla tan complicat com la ciència.
Actualment estic inscrit a la costa brava xtreme running, aquesta competició consta de 135 kms en tres etapes. La primera de blanes a tossa de mar, la segona de sant Feliu a Torroella i la tercera de roses a Portbou. Aquesta cursa es disputa durant el 10, 11 i 12 de maig i recorre gran part del camí de ronda que voreja la costa.
Durant els dos mesos de preparació que em queden fins el dia de la cursa, podreu anar seguint el meu dia dia d’entrenaments en els quals explicaré una mica la ciència que hi ha darrere aquests entrenaments.

Related Posts