BCN BioPro Science Meeting, Uneix-te als protagonistes del futur!

BCN BioPro Science Meeting, Uneix-te als protagonistes del futur!

 

Ens plau convidar-te al  The BCN Bio Pro Science Meeting previst pel proper 23 de novembre de 2015 en les instal·lacions del PRBB i organitzat per La ciència al teu món.

El BCN Bio Pro Science Meeting serà el primer congrés científic sobre biologia de frontera obert al públic en general, en el qual joves d’ESO i Batxillerat, tindran l’oportunitat de ser part de la programació, que inclou a Investigadors dels més importants centres de recerca a Catalunya i convidats excepcionals tal i com Michael Levitt, Premi Nobel de Química de la Universitat de Stanford considerat pare de l’anomenada Biologia Computacional.  Al BCN Bio Pro Science Meeting parlarem els últims avenços científics en biologia evolutiva, genètica, biomedicina i biotecnologia.

Els estudiants d’ESO i Batxillerat, podran presentar els seus treballs de recerca siguin 2014 o 2015 a la nostra CONVOCATORIA. Els autors de les millors propostes, impartiran mini conferències que s’inclouran a la programació de la trobada. De la resta de treballs presentats, es seleccionarà una bona part per formar part de l’exposició de pòsters científics, i els seus autors tindran l’oportunitat de defensar-los davant la comunitat científica.

El BCN Bio Pro Science Meeting, serà un espai sense precedents destinat a la interacció i a l’intercanvi d’idees i opinions. En un ambient distès, els estudiants tindran l’ocasió interactuar amb científics d’alt nivell, que estan duent a terme recerca d’excel·lència en camp biologia tant a Catalunya com d’arreu el món, i així, començar a establir contactes amb la comunitat científica tant nacional com internacional, impulsant la seva carrera professional des de molt aviat.

www.bcnbiopro.cat

Related Posts