Tornen ells tallres interactius “Ciència i Convivència: Comprendre el nostre entorn per sobreviure en una societat canviant”

Published on September 21st, 2018

Durant setembre, octubre, novembre i desembre, La Ciència Al Teu Món conjuntament amb científics del Laboratori de Genòmica Funcional (@GonzalezLab_BCN) l’Institut de Biologia Evolutiva (CSIC-UPF) portaran a terme en diversos espais de la ciutat de Barcelona, tallers científic i participatius “Ciència i Convivència: Comprendre el nostre entorn per sobreviure en una societat canviant”.

Els tallers interactius, abordaran des d’un punt de vista científic alguns dels “reptes” de viure en la societat, com són la diversitat, els canvis i les migracions. Aquestes són algunes de les estratègies evolutives que han demostrat els seus avantatges en la natura.

“Ciència i Convivència: Comprendre el nostre entorn per sobreviure en una societat canviant”, és una iniciativa de LCATM amb l’objectiu de fomentar el raonament, el pensament crític i el respecte per l’evidència, per tal de construir tots plegats una societat més oberta, preparada i amb visió de futur.
La iniciativa compta amb el suport i el finançament de l’Ajuntament de Barcelona, i el Laboratori de Genòmica Funcional (@GonzalezLab_BCN) de l’IBE.

Proper taller:
Dimecres 26 de setembre : 18:30-20:00 h
Espai Barcelona Learning Innovation Community, Enric Granados 7, 08007 Barcelona)
Sessió gratuïta i oberta a tots tipus de públic. 
Places limitades!

Per inscripcions, si us plau enviar nom i número de telèfon a: sam@ourdream.school